Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2020. gada 25. decembris

Traxxas TRX4 sport kit montāža - kārba + motors (2.diena)

 Otrajā dienā sanāca mazāk laika, bet bija arī sarežģītāks objekts jāsamontē - ātrumkārba. Standartā TRX4 sport ir nedaudz apdalīts, salīdzinot ar TRX4, jo ir tikai viens ātrums (detaļas bildes kreisajā pusē), bet es gāju uz uzlabojumiem un iegādājos detaļas, lai šo kārbu pārtaisītu par divu ātrumu (iepakojums labajā pusē):

Visas detaļas kopumā:

Komplekta kods ir TRX 8196. Arī nav lēts uzlabojums, bet forumā biedri slavēja šo iespēju un pat ieteica izvēlēties TRX4 kitu, nevis sportu.

Ar kārbu bišķi bija nelielas grūtības. Ir grūtāk salikt, ja ir divi komplekti un Tev kaut kādas detaļas ir jāatstāj neizmantotas (tās ir nevajadzīgas, ja taisa uz 2 ātrumiem). Bet, skatot kopā abus divus manuāļus paralēli, viss izdevās. Rokas protams sanāk sasmērēt ar smērvielām.

Te jau kārba kopā ar servo motoru uz rāmja:

Nākamais solis bija, ka jāliek motors. Tikai te ir viena aizķeršanās - es izmantoju Traxxas motoru, bet ESC man ir Hobbywing 1080, kuram nav uzlikti štekeri uz motora vadiem. Forumā man ieteica izmantot Euro RC Bullet 3.5mm konektorus, kurus arī nopirku:


Nedaudz jāpadarbojas ar lodāmuru un motors ir gatavs uzstādīšanai


Turpinājums sekos...





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...