Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2020. gada 20. decembris

Naži un to asināšana

 Ielikšu šo īso ziņu, varbūt kādam noder.

Agrāk nažus esmu asinājis gan ar galodu, gan dažādiem speciāliem asināmiem (speciālas vīles, vai piemēram Fiskars ierīce). It kā uzasini, dažas dienas griež tīri labi, pēc tam ir problēmas (par piemēru varu minēt, pamēģiniet nogatavojušos tomātus pagriezt ar ne visai asu nazi :))

Meklējot risinājumu, uzdūros informācijai par nažu ražotāju AA Knives aaknives.eu

Izpētīju lapu, izpētīju Youtube video un sarunāju vizīti pie AA knives Anri. Aizbraucu ar vienu domu, ka pirkšu manuālo asināmo, bet parunājot ar Anri, sapratu, ka manuālais, tas nebūs man. Tur vienam nazim ir jāvelta kāda stunda. Man vajag ātrāk :) Tā iegādājos šādu elektrisko asināmo:


Ko varu teikt. aptuveni 1x divos mēnešos paņemu visus nažus un uztrinu. Sākumā trinu ar rupjāko smilšpapīra lenti un pamazām pāriet uz smalkākām. Katram nazim sanāk veltīt līdz kādām 5 minūtēm. Un atkal var uz vismaz diviem mēnešiem šo darbiņu aizmirst :) Pie tam, nekad naži nav bijuši tik asi. Jābūt uzmanīgam :)

Papildus pie Anri iegādājos vienu tūrisma nazi un tādu vienkāršāku (bet labu) nazi priekš virtuves. Varu teikt tikai to labāko par šiem nažiem. Ja Jums tas interesē, tad droši sazinieties ar Anri. Viņš ir  atsaucīgs un  ieteiks to, kas piemērots tieši Tev!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...