Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2023. gada 2. aprīlis

Revell-VW_Golf_GTI_part.1_unbox

 Feisbukā modeļu kolekcionāru grupā šonedēļ visi posto bildes ar auto modeļiem, kuri katram ir bijuši kā pirmie auto. Citi ieliek gan reāla auto bildi, gan auto modelīša bildi. Es neesmu auto kolekcionārs, tādēļ nolēmu iegādāties un uztaisīt plastmasas modelīti. Diemžēl atkal ir problēma - man pirmais auto bija Golf 4 no 2000.gada, bet tāda plastmasas modelīša komplekta nemaz nav :( Ir piejami pirmie, otrie, trešie un pat piektie golfi, bet 4ais nav. Tad nu nolēmu, ka uztaisīšu Revell Golf GTI (pirmais golfs) builders choice modeli. 


Kā saprotu, tad tas ir uztaisīts, balstoties uz Revell fanu balsojumu feisbukā. Kāds ir izdomājis šādas uzlīmes un tās ir iebalsotas pirmajā vietā un Revell tās realizēja. Revelam Golf modelis ražošanā ir jau no 2014.g., bet šis konkrētais Builders choice ir no 2020.g.

Par pašu Golfiņu, tad pirmais Golfs parādījās 1974.gadā un tā teikt radīja pat savu veselu klasi auto tirgū, ko tālāk centās kopēt citi ražotāji. Golf GTI tika pasaulei parādīts 1975.gadā, bet reāli noprkt to varēja 1976.gadā. VW bija plāns, ka izlaidīs tirāžu 5000gab kopskaitā, bet tam bija tāda popularitāte, ka saražoja vairāk kā 461 tūkstoti. Motors bija 112ZS, kas auto ļāva sasniegt 182km/h. Tam laikam mežonīgs ātrums :)

Labi, vēl daži vārdi par manu Golf4. Tas bija vienkāršs hečbeks ar 4 durvīm, 2000.gada modelis. 1,9TDI ar 115ZS, ar maksimālo ātrumu 200km/h. Nobraucu kaut kādus 5 gadus un pārdevu. Vēl tagad ik pa laikam redzu, ka vizinās pa Liepāju. Izskatās, ka tagad ir pamatīgi nodzīts, apskādēts, bet uz priekšu iet :)

Instrukcija:









Uzlīmes. Es nezinu, vai līmēšu uzlīmes pa visu auto. Paskatīšos, kas man sanāks, jo nekad neesmu ne krāsojis šādus auto, ne arī tādas uzlīmes līmējis. Ja labi izdosies nokrāsot, tad varbūt, ka labāk lai paliek tīrs. Bet, varbūt, piemēram tikai uz dzinēja vāka uzlikt?

Virsbūve:



Riepas būs nedaudz jāslīpē, jātīra:

Caurspīdīgās detaļas:

 


Pārējās plastmasas detaļas:





Nu ko, lai kārtējais eksperiments izdodas!!!







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...