Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2023. gada 7. aprīlis

Heller-Leclerc_T5/T6_part.2

 Pa dažiem vakariem ātrā tempā saliku šo drausmīgo modeli. Sākumā domāju, ka centīšos pa smuko, bet tad sapratu, ka viss ir tik slikti, ka tiešām nav interese savu laiku tam veltīt, tāpēc tika līmēts kopā bez lielas slīpēšanas. Sākam?


Riteņi arī visi ar liekās plastmasas maliņu - nezinu, kā lai nosauc, varbūt par aplikumu? :)


Restīšu atdarināšana kaut cik pieņemams risinājums:

Trosei it kā normāls risinājums, bet izpildījums slikts - visā garumā šuves un aplikumi.

Taisu zvaigznītes... un kā paredzēts viņu stiprināt? It kā jāuzmauc uz ass, bet cauruma nav un instrukcijā nav parādīts, ka tas būtu jāurbj. Izurbu un kaut kā jau pieliku:


Virsma ar korpusu arī labi nepieguļ :( Un tālāk apdarinu ar detaļām:



Grozs baigi šķībs un nesapas kopā ideāli.

Un tad vēl nedaudz darbs pie torņa un tanks ir gatavs. Beigās jau man apnika pat fotogrāfēt.

Tāds izskatās nekrāsots - un viņš arī netiks krāsots, jo baigi draņķīgs:





Bildē tornis vienkārši ir uzlikts virsū korpusam, jo viņš man pat nefiksējas. It kā ir salīmēts pēc instrukcijas, bet laikam vidus detaļa iet iekšā par dziļu un pēc tam gredzens vairs nefiksējas pie korpusa.

Šim tankam pat ir tā, ka neviena detaļa perfekti nesapas. Ir daudz dažādas iedobes, kur citām detaļām ir jāliekas iekšā, bet pilnīgi neviena nepas un neiet iekšā. Viss būtu pamatīgi jāpārtaisa, jālīpē, jātaisa lielākas iedobes un caurumi. Drausmas. Nevienam šo nerekomendēju. Ja nu vienīgi Jums patīk visu pilnībā taisīt pa jaunam :)










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...