Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2023. gada 14. aprīlis

CSM-Lanchester_Armoured car_part.2

 Bail bija sākt taisīt šo modeli, jo visas detaļas tik smalkas un liekas trauslas... ka es nesabojāju. Bet nu saņēmos un sākam :) Detaļas ir maz, bet tās ir mazas :) Sākumā domāju, kā Jūs vispār gribat, lai precīzi trāpa šīs piekares detaļas vajadzīgā leņķi, bet kaut kā izdevās.



Un apakša jau gatava:

Uztaisa kabīni. Te teiksim nepatika, ka durvis uz dullo ir jāliek, jo nekādas atduras vai atzīmes nav - vienkārši liek kopā, kamēr ir daudz maz centrā un normāli izskatās:


Vēl darbs pie piekares. Nepatika, ka ass sastāv no vairākām detaļām, jo manuprāt tas palielina salaušanas risku (arī var neprecīzi salikt un būs šķibi riteņi).


Nu un nobeigumā pats tornis. Tas arī likās, ka var nesanākt, jo uz apakšējā stiprinājuma riņķa jāsalīmē 4 detaļas - viss kopā jāsaliek, lai sapass. Bet, izdevās labi:

Pirms krāsošanas:





Izdomāju, ka šis man būs melnais bruņinieks, jeb viss melnā pusmatētā krāsā:



Tagad, kad vakarā liku bildes kompī, ievēroju, ka ir kaut kādi daži pleķi... kad bildēju, uz paša modeļa neko pat neievēroju. Tagad, kad ieskatās cītīgāk, tad jā, arī var pamanīt, ka kaut kas ir. Bet kamera, tos kaut kā īpaši izceļ. Hmm, diez no kā tas? Šoreiz citu laku paņēmu, tā būtu kādās vietās, kaut ko nedaudz sabojājusi? Par daudz biezs slānis un uzrāva krāsu? Nezinu, rīt jāskatās.

Kaut gan dēls jau saka, ka viņam melns nepatīk, gribot pelēku. Varbūt, lai pats tad pārkrāso? :)

Kopumā, modelis patika, detaļas kvalitatīvas un brīnumaini izturīgas (piemēram ICM pie šī izmēra jau kaut kas būtu salūzis). Vienīgi žēl, ka ražotājs pilnībā orientējas uz ārzemju tirgiem, jo viss pilnībā angliski. Vai tiešām LV neviens tos nepērk? Nu un arī cena nav zema.








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...