Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2023. gada 1. aprīlis

AMMO_MIG-Panzer_I_Breda-part.2

 Šonedēļ tomēr izdomāju salīmēt šo mazo tanciņu. Un tieši tas, ka viņš ir mazs, tas rada daudz problēmas. Labi, sākam:

Kad pielikti riteņi, kuri augšpusē balsta ķēdi, tālāk jātaisa lielie riteņi:


Tālāk ķēde:


Ar šīm detaļām jāpadara aizmugure realistiskāka:


Tālāk paša tanka apdare:



Tāds izskatās nekrāsots:





Salīdzinājumā ar Panteru:

Šo tanku es nevaru rekomendēt, jo smalks un sarežģīts. Pirmkārt, baigais čakars ar ķēdēm, man arī ne visai labi izdevās. Parasti tankiem velkošā zvaigznīte ir no paralēliem, tā teikt zobratiem. Šim mazajam tankam ir tikai viens. Un tad iedomājaties, kā ir  mazos ķēdes posmus pie tā līmēt klāt... Visu laiku šķiebjas, savēršas... Otra lieta, uz tanka vannas ir jāuzliek tie plaukti, kas nosedz ķēdes un uz kuriem ir visādi instrumenti. Ok, uzlieku, viss izskatās baigi smuki, sēž gropītēs, salīmējas. Pēc tam pēc kaut kādiem n soļiem tanka virsma ir jāuzliek. Bet, man viņa nepas iekšā starp šiem plauktiem. It kā normāli pielīmēts, bet iekšā vairs neiet un izlabot normāli vairs nevar. Dabūju nedaudz piegriezt detaļas. Laikam par liela brīksutība detaļām, ja jau ir iespējams tā salikt un salīmēt, ka cita detaļa vairs neder.

Nu un vēl jau trūkums, ka viss ir miniatūrs un baigi trausls. Skatos, ka jau pēc vienas dienas dažas detaļas vairs neatrodas uz tanka (pēc tam, kad dēls ir kādu kariņu izspēlējis) :)








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...