Lapas

Meklēt šajā emuārā

trešdiena, 2023. gada 20. septembris

T.Hants-Killera izvēle

 Šoreiz izlasīju Toma Hanta grāmatu Killera izvēle (Tom Hunt-Killer choice):

Grāmata sarakstīta 2018.g. un latviski izdota 2019.g. Stāstā galvenā varoņa Gerija sievai konstatē neārstējamu vēzi. Ārsti nedod nekādas cerības, bet ir kaut kāda eksperimentālā programma, kur vajag pamatīgu naudu. Paralēli narko tirgonis ir iekūlies ķezā, jo viņu šantažē policists un šis tirgonis izlemj nolīgt killeru (Geriju). Gerijs bezizejas situācijas dēļ piekrīt to izdarīt un izdara. Bet naudu nesaņem un tālāk sāk meklēt šo narkotirgoni. Piesaista brāli, kurš tiek nogalināts, bet beigās viņš naudu dabū un sievu izdodas izārstēt.

Tomēr romānā apakšā ir baigā morāle... brālis mirst viņa dēļ un viņš nevienam neatklāj, kas īsti ir noticis. Bet beigās sieva tomēr to visu uzzin... un kā justies cilvēkam? Būt pateicīgam un turpināt kopdzīvi ar šādu cilvēku, kurš spēj noslepkavot un kura dēļ tuvinieks ir gājis bojā? No vienas puses ir jābūt, jo to darīja Tevis dēļ. Bet, no otras puses?


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...