Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2023. gada 23. septembris

HobbyBoss-AAVP-7A1-part.2

 Būvniecība sākas ar riteņiem, pēc tam piekare jāsaliek un riteņi jāpieliek pie korpusa:



Pēc tam darbojos ar ķēdēm, izgriezu visas:

... un tad visu sabojāju. Pirmo reizi apgāzu līmes pudeli un labi, ka tā izlija tikai pa paklājiņu, nevis visu galdu. Bet, ķēdes neatgriezeniski sabojāju. Bildē jau redzams, kad daļu līmes biju savācis (tā uzreiz norāva nost arī krāsu no paklājiņa. Un ķēdes, kas bija uz paklājiņa, visas saķipa kopā. Tur nav vairs varianti neko izdarīt, tādēļ tanks amfībija būs bez ķēdēm:

Nu un tā kā ķēdes man vairs nebija, citas, kas no citiem komplektiem bija palikušas pāri arī nederēja, tad nolēmu vienkārši uz ātro salīmēt, lai redzētu kā pārējās detaļas iet kopā un kā tas būtu izskatījies.



Te nedaudz no darba pie interjera:


Sataisām augšu:



Nu un tāds ir saliktā veidā, bez ķēdēm.



Kā redzams, tad virspuse slikti pieguļ. Es jau tad teicu, ka pirms montāžas pamēģināju un nederēja kopā. Un, tā kā nebija ķēdes un izskats tāpat nekāds labais nebūs, tad es neiespringu uz to, lai labāk piedzītu abas daļas kopā.

Kopumā neesmu apmierināts ar šo modeli. Ķēdes arī bija ne visai labas, jo citas likās kopā labi, citas grūti samaukt + es vēl visas aplēju :) Laikam vairāk HobbyBoss nepirkšu.








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...