Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2023. gada 16. septembris

Takom-Gepard_A1/A2-part.2

 Būvniecība kā jau diegan bieži, iesākas ar piekari un riteņiem:




Tad nedaudz darbs pie augšējās daļas, kur diezgan liela noņemšanās ar metāla detaļām, jo trafareti kā tās jāsalok nav. Loku uz aci un cenšos, lai kaut cik civilizēti izskatās:

Pēc tam sarežģītais darbs ar ķēdēm, bet beigās sanāca labi, viss darbojas, normāli izskatās:



Ķēdēm diezgan trausli tie plastmasi, 3 detaļas salūza un diezgan daudz brāķi no gumijām, kur nebija caurumu.

Pieliku troses. Man šķiet,  vai viņas nav par resnu? tiešām proporcionāli 35mērogam nav par lielas? Bet var jau būt, ka ir ok, tikai tādus metāla gabalus grūti pielocīt smuki, jo baigi elastīgas:

Tālāk darbs pie torņa, radara un ieročiem. Tur vēl bija dažām metāla detaļām jābūt, bet man viena salūza locījuma vietā un nolēmu ka nelikšu, jo citādi nebūtu proporcionāli. Ja neesi baigais spečuks par Gepardu, tad pat nepateiksi, ka kaut kas trūkst :)






Tāds izskatās nekrāsots un pēc tam nākamais melnais jau nogruntēts:



Šoreiz izmantoju jauno Infinity aerogrāfu. Pūš labi, tikai jāiemācās vēl labāk to pielietot. Komplektā ir 0,2 un 0,4 mm adatas, šoreiz visu mēģināju ar 0,2 nopūst. Varbūt, ka citreiz lielie laukumi jāpūš ar 0,4? Tā būs labāk un ātrāk?

Dzelteno smilšu krāsu pūtu 5 reizes un visu laiku kaut kā ļoti slikti sedza. Nezinu, vai neprotu notrāpīt pareiz proporciju jaucot krāsu ar sķaidītāju, vai kas cits par iemeslu, bet neķeras klāt un visu laiku grib notecēt. Bet nu tāds sanāca rezultāts:













Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...