Lapas

Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2022. gada 20. decembris

V.Proņins-Šampanieša putas

 Kamēr slimoju, sanāk aptuveni pa vienai grāmatai dienā izlasīt. Vēl viena grāmata no bēniņiem Jūsu uzmanībai - Viktora Proniņa romāns "Šampanieša putas".

Grāmata latviski tika izdota 2003.g. Man jaunībā/bērnībā ļoti patika Proņina romāni par Bandu. Bet šis... nu tā. Nezinu, vai esmu augot izmainījies, vai arī vienkārši nav tik interesants darbs (būs jāpameklē Bandas sērija un jāpārbauda) :) Šeit arī ir vēsie džeki, bandīti, policisti, bet kaut kas pietrūkst. Un vispamatīgāko darva karoti piemeta teksti par Šāronu Stounu. Kā tas, kaut kādiem krievu bandītiem/biznesmeņiem viegli izdosies nokļūt filmēšanās laukumā un pārsteigt Šaronu ar dāvanām un šampanieti... kā tad. Vēl jau dīvaini bija visu laiku lasīt, ka galvenais varonis nojauš, ka kaut kas nav labi viņa slēptuvē, bet viņš tik un tā tur paliek un turina tusēt un dzert.

No sižeta viedokļa, nav kur piesieties, viss labi izdomāts un labi attēlota kriminālā Krievija. Tikai pašās beigās var saprast, kas ir galvenais varonis.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...