Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2022. gada 23. decembris

Das Werk-Ausf.E_Tiger_I_late-part.2

 Sākam taisīt?


Piekare ir daļēji strādājoša, jo izņemot galējos riteņus, pārējie kustas - stieņi padodas uz vērpi un tā nostrādā uz nelīdzenumiem:


Liekam riteņus un pēc tam taisu domkratu: 




aizmugure ar izpūtējiem un vēl nez kāpēc kaut kas nedaudz no interjera elementiem?


korpusam līmēju virsū zimmerit pārklājumu un tālāk notiek darbs pie korpusa augšas (visādi elementi un tai skaitā troses jāuzliek):


Un es tā taisu, taisu pēc instrukcijas un pēc tam atjēdzos, ka kā tad tagad uzliks metāla restes? Izrādās, ka instrukcijā tas ir paredzēts nākamajā lapā, bet tas jau ir pēc tam, kad troses ir uzliktas... burka instrukcijā:

 Vēl interesanti, ka instrukcijā ir šādas detaļas:

Kas tas ir domāts un priekš kam? Nekur tālāk nekas tāds atvērtā veidā uz tanka nav redzams... Mistika :) Ķēdes jātaisa no atsevišķiem elementiem + uz katru posmu jāuzlīmē divi vertikālie elementi. Vienā bildē bija parādīts, ka priekšā jāuzliek ķēdes posms, bet nebija parādīts ar kādu plastmasas detaļu tas stiprinās. Atradu vienu no neizmantotajām un pats pieliku klāt. Tālāk skaties instrukcijā un vairs nekur šī ķēde neparādās, kādēļ?

Stobrs sastāv no šādām detaļām:

tornis jau daļēji gatavs:

Uz torņa jāliek vēl ķēdes un citi elementi:


Salīmēju ķēdes ar superlīmi:

Pirms krāsošanas. Kā redzams, ir kaut kādas mistiskas šķirbas korpusā, kuras nav saprotams kā izveidojas. Man ir izskaidrojums tikai tāds, ka nekvalitatīvas detaļas, jo tur nav neko iespējams pielocīt vai savādāk pielikt :(



šoreiz nokrāsoju vienkārši, gandrīz kā tīģeri. Tikai krāsoju otrādi, nevis oranži dzeltens ar melnām svītrām, bet melns ar vācu dzeltenās krāsas svītrām :)



Kopumā jāsaka, ka turpmāk pērkot kaut ko no Das Werk produkcijas, uzmanīgi ir jāskatās, kas modeli ir ražojis. Ar Dragon man ir negatīva pieredze, ka bieži detaļas ir neprecīzas un vecu, nolietotu presformu dēļ pēc tam nevar kvalitatīvi salikt kopā. Tā ir arī ar šo modeli. Ņemot vērā kļūdas instrukcijā un detaļu kvalitāti, šo modeli es neieteiktu izvēlēties.













Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...