Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 18. decembris

Das Werk-Ausf.E_Tiger_I_late-part.1-unbox

 Nākamais modelis kuru plānoju taisīt ir Das Werk 2022.g. izdotais Ausf.E Tiger 1 late jeb vienkārši pirmais tīģeris (vēlā produkcija). Tas skaitās izdots 2022.g., bet Das Werk tomēr paši modeļus neatlej un parasti izmanto citu ražotāju pakalpojumus. Šoreiz tas ir Dragon ražotais Tīģeris, kas pirmo reizi pārdošanā parādījās 2008.g. un pēc tam regulāri ir pārizdots uzlabots (2010, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 un 2022). Das Werk ir paņēmuši pēdējo Dragon Tiger I versiju un tikai pārpakojuši + pielikuši jaunas uzlīmes. Ļoti ceru, ka nebūšu iegrābies uz veciem Dragon modeļiem, kur detaļas jau ir nekvalitatīvas, dēļ nolietotām presformām.

Par tanku man sīkāk nav ko piebilst, par to varat palasīt pie mana pirmā saliktā Tiger I, kurš bija Tamiya ražojums. Šis būs otrais. Bet kā saka, tad Tīģeru nevar būt par daudz :)

Labi, pakojam ārā. Kaste ļoti simpātiski noformēta un stingra, nevis kā citiem tādas ļurīgas, kas apdraud detaļu stāvokli paviršu pārvadātāju rokās:




Instrukcijas Das Werk noformē interesanti:












Kā redzams, tankiem tiek piedāvāti 4 dažādi reāli krāsojuma paraugi - divi no Rietumu frontes un divi no Austrumu frontes 1944.g. Dekāli ir tikai dažādi nummuri un vēl nāk līdzi dažas restītes:


Šīs divas detaļas nez kāpēc bija atsevišķi maisiņā. Kaut kas baigi īpašs, vai?:)

Korpusa vanna:


Detaļas ir ar zimmerit pārklājumu, tas redzams arī uz torņa. Man liekas, ka iepriekš man nav bijis neviens tanks jau ar virsū uzklātu zimmerit, bet iepriekš atsevišķi līmēju:


Pārējās plastmasas detaļas:














Uz atsevišķām detaļām ir redzams neliels atlikums, bet tādus atklātus brāķus uzreiz neredzu. Vēl viens rāmītis nedaudz salocīts, bet ceru, ka tas baigi neko nesabojās. Ķēdes ir no vinila:













Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...