Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2022. gada 17. decembris

Tamiya-Semovente_M42da75/34_part.2

 Šonedēļ slimoju un vairākas dienas pat uz modelīšu pusi negribējās paskatīties. Bet, kad palika nedaudz labāk, tad jau varēja pieķerties. Un šis modelis ir ar tik maz detaļām, ka sanāca salīmēt pa divām dienām. Lai runā bildes:






Kā redzams, ir šādas tādas interjera detaļas un korpuss sanāca kopā tīri labi. Tālāk piekare:


Ķēde gan nav īpaši laba. Tā ir ļoti plāna gumija, kuru ir pat jāuzliek ar it kā dabīgiem ieliekumiem (svara ietekmē). Bet, tie dabīgi nesanāk, jo viņa lokās kā viņai patīk. Vienā vietā pilnīgi kreizī līkumus izmeta.Tālāk vēl nedaudz darbs pie korpusa:


Stobrs arī no vairākām detaļām, bet sanāca tīri ok. Un tad to ar korpusa paneļiem jāuzsēdina virsū kopējai konstrukcijai:





Kad jau gandrīz viss bija gatavs, runāju ar dēlu un viņš teica, ka grib krāsot. Tikai pieprasīja, lai tomēr taisu ar vaļējām lūkām un līdz ar to vajag arī šos kareivjus sataisīt :)


Tad nu tāds izskatās pirms krāsošanas:





Noslēgumā par modeli. Teikšu uzreiz, tas nav ideāls Tamiya produkts, jo vietām salaidumi nav tik ideāli, kā pierasts Tamiya konstruktoriem. Bet, tas jau ir saprotams, jo izstrādātājs tomēr nav Tamiya, bet gan Italeri. tomēr, kvalitāte, ja neskaita ķēdes, nav tik slikta, lai no šī bēgtu kā uguns.







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...