Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2022. gada 31. decembris

Tamiya-Matilda_Mk.III/IV-part.2

 Sākam taisīt:



Korpusa vanna ļoti smuki salikās kopā - perfekti. Tālāk piekare:





Piekare arī ir labi pardomāta, jo riteņi pieliekas fiksētā pozīcijā, nav jāuztraucas par to, ka kādu var pielikt šķībi. Tālāk sānu malas un plaukti pa kuriem kustas ķēde:


Pamatīgs darbs pie ķēdes. No sākuma detaļas jāizgriež un jāno slīpē, pēc tam jāsalīmē kopā divas pusītes un tālāk ķēde jāsamauc kopā:



vienīgi, ka ķēde visu laiku cenšas atkabināties vaļā, tikko kaut kā pakustina. Bildē var redzēt, kā vienā vietā kabinās vaļā (to pamanīju tikai tad, kad jau biju nobildējis un tad novērsu). Tālāk taisām korpusa augšējo daļu, tir arī viss ļoti labi saliekas kopā:





Tālāk strādāju pie stobra un torņa. Šajā bildē detaļas no stobra:

Šāds tanks izskatās pēc tikko svaigas krāsošanas. Lai nebūtu PSRS tanks, tad uzlīmēju franču uzlīmes no cita tanka (kas bija palikušas pāri). Cerams, ka vēsturi baigi nebūšu viltojis un kāda Matilde ir bijusi arī Francijā :)



 Tanks saliekas kopā ļoti labi, vienīgās pretenzijas pret to, ka ķēdes ir neizturīgas. Gandrīz vai labāk visu nofiksēt un salīmēt kopā!

Šis ir pēdējais modelis šogad, tādēļ novēlu visiem laimīgu jauno gadu un lai miers virs zemes!










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...