Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2022. gada 30. septembris

LED brilles

 Augustā Aļikā ieraudzīju šādas brilles un nolēmu eksperimenta pēc paņemt. Septembra otrā pusē saņēmu un tagad salodēju. Iepakots vienkāršā kartona kastītē, bet viss bija vesels.

Kastē iekšā atrodas:






apraksts un galvenais, ka ir shēma. It kā uz plates daudz maz viss bija ok, bet shēmā tomēr skatījos, kādi kur pretestību nomināli vajadzīgi:


Salodēšana nebija sarežģīta, galvenais vajag pacietību un laiku. Tā kā komplektā nenāca līdzi baterijas un tās maksā aptuveni 4 EUR (2x1,99EUR), tad es tās uzreiz nepirku, bet, lai notestētu, uztaisīju ar vadiem un pieslēdzu barošanas blokam.

Un tā izskatās ieslēgtā veidā:



Bildēts ir tad, kad potenciometrs ir pagriezts vaļā un deg visas diodes. Teorētiski ir iespējams regulēt, mikrofona jutību un panākt, ka diodes mūzikas ritmā mirgo. Bet, efekts ir baigi švaks - laikam mikrofons ir ļoti švaks, jo, ja nogriež nost potenciometru, tad dažas rindas nedeg un tikai pie liela trokšņa 1 līdz 2 rindas mirgo. Tā kā ķīnieši rāda video, ka viss baigi forši mirgo, tā man neizdevās panākt.

Otra lieta, kas man nepatika, ir ka no virspues nav nekāda nosega mikrenei un tas viss ir atklāts skatam. No otras puses, ja tā ir ballīte un ir krēsla, tad tāpat pašu mikreni un detaļas labi neviens neredzēs :)

Trešā lieta, ļoti neērti caur šīm šķirbām skatīties:

Tā kā labi, ka vēl neiztērēju naudu baterijām :) Neiesaku pirkt, ja gribat pielietot ballītēs. Bet, ja tikai patrenēt roku lodēšanā, tad ņemiet ciet.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...