Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2022. gada 1. oktobris

Š.Linka-Māsu nams

 Šoreiz salīdzinoši svaigi atkārtoti izdota Šarlotes Linkas grāmata "Māsu nams" (Charlotte Link-Das Haus der schwestern). 

Grāmata sarakstīta 1997.g., latviski iztulkota 2005.gadā un pēc tam Zvaigzne vairākkārt to izdevusi: 2010, 2015, 2017, 2021. Tas laikam liecina par to, ka grāmata ir pieprasīta.

Uz vāka anotācija jau uzreiz vēsta, ka tas ir dāmu romāns. Bet, tā kā man to radi aizdeva lasīšanai + zinu, ka Linkai daži romāni ir tīri ok, tad noriskēju paņemt un izlasīt. Nestāstīšu visu scenāriju, jo tas ir ļoti garš un Jums varētu nebūt interesanti grāmatu pēc tam lasīt, bet teikšu, ka nenožēloju, ka veltīju savu laiku šim romānām. Jā, tas ir dāmu romāns. Jā, es vietām lecu kaut kādām rindkopām pāri, kur bija pārāk gari kaut ks aprakstīts vai arī pārāk sievišķīgs teksts :) Bet, kopumā romāns ir smags, psiholoģisks un te nav tikai par mīlestību. Tas sasaucas arī ar šo laiku, kad ir karš Ukrainā...kad cilvēki cieš, tiek sakropļoti, izpostītas ģimenes utt.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...