Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 24. aprīlis

Zvezda-Ural 4320_part.1-unbox

Šis modelītis tika pirkts vēl mierīgajos laikos (kaut kad pagājušā gada rudenī). Domāju, ka nu ir beidzot pienācis laiks to uztaisīt. Modelis izdots 2017.gadā un sastāv no 357 detaļām.

Par pašu auto. Ural ir diezgan leģendārs armijas auto, kas slavens ar savu caurgājamību un tiek lietots dažādās pasaules malās. Ražošana tika uzsākta 1977.gadā Miasas pilsētā (netālu no Čeļabinskas) un to ražo līdz pat mūsdienām. Riteņu bāze ir 6x6, kas arī nodrošina labu caurgājamību. Uz šī auto bāzes tiek ražoti arī gradi, civilajā dzīvē arī ugunsdzēsēju auto, degvielas vedēji utt.

Auto ir divi dzinēju varianti V6 11.2L 180ZS dīzelis un V8 14.9L 240ZS dīzelis. Attiecīgi auto ātrums ir līdz 75 un 82km/h.





Instrukcija jau labi pazīstama no citiem Zvezda modeļiem:












Uzlīmes diemžēl ir tikai no krievu armijas, tādēļ iztiksim bez tām:

Nu un tālāk ~350 plastmasas detaļas









riepas ne visai kvalitatīvas, pie tam bez normāliem uzrakstiem:


Logi arī tādi baigi plastmasīgie un nav perfekti caurspīdīgi:

Laikam jāsaka tā, ko var gribēt par 20 EUR :) Laiks rādīs, kas no šī visa sanāks, cik labi saliksies kopā. Varu pačukstēt, ka šo nopirku kopā ar KRAZ auto no cita ražotāja. Tā kā kaut kad būs arī KRAZiņš







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...