Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2022. gada 15. aprīlis

MENG-K-4386_Typhoon_VDV_part.2

 Desanta auto ir gatavs, līmējās kopā ļoti labi, tikai divās vietās radās problēma. Kaut kā nepasēja kopā dažas detaļas, kuras tā kā uz kanti jāsaliek kopā - tāds izvirzījums, kuram jāieiet otrā detaļā, ne par ko nelīda iekšā. Divās vietās tā sanāca. Jocīgi, kāpēc tā. Un vēl kad visa iekša bija sataisīta ar aizmugures durvīm, centrālo lielgabala ligzdu, tad tam virsū līdz galam nevarēja dabūt virsbūvi. Arī nesapratu, kurā brīdī tā problēma radās, vai es kaut ko ne tā salīmēju, kāda detaļā par kādu mm kaut kur neprecīzi, bet tā vienā pusē radīja nelielu šķirbu, kuru dabūju aizšpaktelēt. Tad nu bildes no procesa. Sākas ar apakšējo daļu un piekari:


Pie iekšējās "vannas" stiprinās amortizatori un pēc tam abas jāsaliek kopā:


Riteņu taisīšana un pēc tam jau pielikti:


Vadītāja ar pasažiera beņķi (diezgan līdzīgi arī pārējie bija jātaisa):





Degvielas tvertnes abās pusēs:

Nopirku speciālu tā saucamo clear zilo krāsu, kas domāta caurspīdīgām detaļām, ar ko iekrāsot bruņu stiklus... nu baigi zili sanāk. Nezinu, kā lai dabū mazāk izteiktu krāsu, jo šeit jau tikai vienā slāni ir. Krāsot plānākā slāni, bet tad baidos, ka būs svītraini:

Parastie stikli auto iekšpusē ielikti un tiem pēc tam pa virsu tiks likti bruņu stikli:

Auto aizmugurējā daļa no vairākām detaļām sataisīta:

Durvju taisīšanas process:


Tāds izskatās bez torņa:

Tālāk darbs pie torņa, te nekā daudz nebija ko darīt, tāpēc tikai viena bilde no aptuveni procesa vidus:

Tālāk, kā jau teicu, nevar taisīt, ka tā ir agresora mašīna. Tāpēc stāsts un krāsojums ir aptuveni tāds. Agresoram atkāpjoties no Kijivas apgabala auto nostriga uz lauka un tika pamests. Ukraiņi izvilka, uz ātro aizkrāsoja Z burtus un vienkārši uzvilka dažas svītras sava karoga krāsās, lai savējie nesašauj (jo diemžēl ir fiksēts viens gadījums, kad ukraiņu tanks pa bruņutransportieri ar Z burtiem, bet ukraiņu karavīriem uzšāva)






Kopumā par šo modeli. Jāatzist, ka neņemot vērā divas detaļas, kas labi nesapasēja, tad pārējais bija ideāli. Forši, ka priekšējie riteņi pat stūrējas. Meng konstruktori ir kvalitatīvi un rekomendēju.













Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Lezi_Blocks-Louvre

 Pagājušā gadā biju nopircis šādu tjipa Lego analogu micro bloku modeli. Lego šāds modelis vispār nav, ķīnieši paši izstrādājuši. Ražotājs n...