Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2022. gada 9. aprīlis

Tamiya_KV-1-part.2

 Kā jau Tamiyas produktam, tad pilnīgi prieks taisīt. Izņemot dažas nianses, viss tik forši un viegli saliekas.

Sāku ar apakšējo vannu:



Tālāk piekares detaļas:


Darbs pie "riteņiem":




Ķēdes nedaudz vairāk laika paņēma, bet kopumā labi izskatās:


Vienīgi, kas man konkrēti nepatīk, ir šīs tā saucamās troses. Grūti salīmēt (līmēju ar superlīmi, bet tāpat viena rāvās ārā). Un kā vēlāk bildēs būs redzams, tad superlīme pa trosi notecēja uz leju un nedaudz saēda plastmasas krāsu:

Tornim man nepatika, ka gredzens, kas montējas korpusā, bija jāsaliek no vairākām daļām. Ok, it kā jau viss forši montējas, bet jautājums, kāpēc to vajadzēja no vairākām daļām:


Pirms krāsošanas biju uztaisījis ar atvērtu lūku. Bet, pataustot, sapratu, ka baigi trausla detaļa un bērns to ātri salauzīs, tāpēc pārtaisīju, ka lūka ir ciet:

Sākumā nogruntēju:


Trīs reizes pārlaidu ar krievu otrā pasaules kara tehnikas krāsu no Vallejo + pārkrāsoju ķēdes, lai izskatās kā ar dubļiem un nedaudz rūsu. Pēc tam vienreiz nolakoju un nedaudz wetherings ar rūsu un netīrumiem + vēl viena lakas kārta.




Atdevu dēlam un viņš man uzreiz prasa, kas tas ir par tanku. Saku, ka krievu. Viņš man prasa, bet kur zvaigzne vai karogs. Saku, ka negribu taisīt un popularizēt krievu tanku. Viņš padomā un saka, ka zin ko darīt - rīt uzkrāsošot ukraiņu karogu :)

Tagad skatos, ka pārdošanā ir parādījies KV-2 tanks, ko dēls grib. Es pagaidām vienīgi nepērku, jo cena liekas, ka ir kosmoss - ap 50-60EUR (kā kurā veikalā)... Kas notiek, vai tiešām tā tagad būs mūsu ikdiena un normāla cena? Nekas, pagaisīšu kādas atlaides, dažreiz izdodas gandrīz uz pusi lētāk komplektus iepirkt.










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...