Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 10. aprīlis

Dragon-T54E1-part.1-unbox

 Šo tanku T54E1 iegādājos, jo savulaik ar to spēlēju World of tanks un man viņš patika. Atradu, ka Dragon ir tāds tanks un uz akciju iegādājos.

Dragon šo tanku izdeva 2016.gadā. Tā liekas - super, jauns tanks. Bet kad atvēru iepakojumu, tad skaidrs, ka šis tanks ir salasīts no kaut kādiem citiem komplektiem, jo diezgan daudz detaļu paliks pāri.

Par pašu tanku: Aukstā kara laikā 50tajos gados ASV pamata tanks bija M48 Patton. Šim tankam bija 90mm lielgabals, bet tā kā PSRS tad jau bija T-54 tanks ar 100mm lielgabalu, tad ASV baidoties kādās sadursmēs zaudēt, nolēma, ka viņiem ir vajadzīgs jaudīgāks ierocis. Uz M48 tanku uzlika 105mm lielgabalu un testēja 3 versijas. T54 (parasts tornis ar automātisku ielādi), T54E1 (oscilējošs tornis ar automātisku ielādi) un T54E2 (parasts tornis bez automātiskās ielādes). Vienā avotā atradu, ka lādiņi bija izveidoti pat kā tādās magazīnās ar 3 vai 9 lādiņiem. 1957.gadā šis projekts tika pārtraukts par labu jaunam T95 modelim.





Instrukcija jau pierastais Dragon melnbaltais, sarežģītais palags un kā redzams, būs daudz lieku detaļu:






Uzlīmes ļoti vienkāršas, saliec pats kādu nummuru vēlies :D

Ir fotogravētas detaļas, tas ir pluss:

Ķēdes arī jau ierastās gumijas:

Tornis ar tekstūru:


 



Vēl kaudzīte ar detaļām:





Kā tuvinājumā redzams, dažas detaļas izskatās drausmīgas kvalitātes, laikam no ļoti vecām presformām nāk :(

Dažādi instrumenti un kā redzams, riteņi būs jālīmē no ļoti daudz detaļām - pat tās detaļas, kas attēlo gumijas, katra ir atsevišķi...



Korpuss un atlikušās plastmasas detaļas:




Caurspīdīgās detaļas:

Nu tāds izskatās šī tanka komplektiņš. Šobrīd emocijas par detaļu kvalitāti un izskatu nav īpaši pozitīvas, redzēs, kas beigās sanāks.













Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...