Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 24. aprīlis

Dragon-T54E1-part.2

 Ļoti īsi par būvniecību. Riteņiem ir ļoti daudz detaļu:


Liekam piekari:


Vannai uzliekam "vāku" :)

Apaudzējam aizmuguri ar dažādām detaļām. Šeit diezgan daudz fotogravētas detaļas. Tās it kā padara tanku skaistāku, jo ir plānākas par plastmasas detaļām, bet tās rada lielu papildus darba apjomu:

Riteņi ir vietā:

Arī uz bortiem ir jāliek fotogravēts detaļas. Smuki, bet tomēr, ja bērns ar tanku spēlēsies, es domāju, ka tās ātri atraus nost.


Ložmetējs:


Pirms krāsošanas:


Tanku nogruntēju. Iesāku jau vienā pusē krāsot riteņus, kad iznāca ārā dēls un teica, ka viņš šo gribētu pats krāsot. Ok, tad nu vienkārši sabildēju un atdevu tanku dēlam, lai tālāk krāso pats





Ko varu pateikt? Vizuāli tanks interesants un simpātisks. Bet daudzas detaļas diezgan trauslas un tādu tanku visdrīzāk ir jātur plauktā, nevis jāspēlējas (bet tas nav mans gadījums). Būvniecības laikā dažās vietās bija problēmas ar detaļu pareizu pielikšanu, jo kaut vai, ja bija paredzēta konkrēta vieta detaļai, tā bija ļoti vaļīga un var pielikt dažādos leņķos. Citur atkal pat īsti nebija atzīmes, kur precīzi detaļa ir jāuzliek. Bet, nav tik traki, man patika. Un pie tam palika pāri daudz detaļu. Tās visas pagaidām metu vienā kastē, varbūt kādreiz noderēs, ja kādam citam tankam kāda detaļa trūks vai būs salūzusi.










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...