Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2022. gada 22. janvāris

Zvezda-UAZ3909(Buhanka)-part.2

 Aptuveni pa nedēļu izdevās salikt un nokrāsot. Montāža sākas ar krēsliem un salona detaļām:



Daži salona mezgli jau salikti kopā:

Busiņa sāni ir no diviem slāņiem, šeit ir uzlikti iekšējie paneļi:


Taisu durvis un jumta detaļa:

Uzliku ārējos sānu paneļus. Pagaidām durvis, priekšu un jumtu nelieku, jo vēl iekšpuse jānokrāso:

Nogruntēju durvis un jumtu no abām pusēm:

Tālāk darbs pie šasijas. Te bija problēmātiski salikt kopā vienlaicīgi abas rāmja puses un pa vidu vēl kaut kādi 6 vai cik tur elementi. Laikam jāpērk quick setting līme, lai ātri var salikt, bet tas atkal var radīt problēmas, ja kāda detaļa būs jāpaliec, pēc tam, kad visu saliks kopā un baudīs ģeometriju.



Riteņi tīri tā neko izskatās (ja neredz to gumijas pievienojuma vietu pie rāmja :) )

Pēc tam, kad atsevišķi biju visu busiņu, durvis un jumtu nokrāsojis (3 slāņi ar zaļo krāsu), liku iekšā logus un līmēju visu kopā. Tāds ir gala rezultāts:





Par pašu modelīti - kvalitāte ir ok. Vienīgi piekares detaļas, spoguļi ir tik smalki sataisīti, ka to var turēt tikai plauktā (iedevu bērnam un jau pēc brīža spoguļi bija nost un kad bērns pamēģināja pabraukt, arī ritenis ātri nolūza - dabūju veikt garantijas remontu). Spēlēties ar to nevar, tikai skatīties :) Nav padomāts par priekšējo numura nostiprināšanu - kā bildēs redzams, tad tā vieta ir ar nelīdzenumu, kur numurs jāliek un nesanāk glīti. Pārējais viss apmierināja!










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Border-Grizzly

 Kā nākamo projektu plānoju kaut kādu jocīgu futūrisku tanku - Border ražotais Grizzly battle tank. Ja es pareizi saprotu, tad šis tanks ir ...