Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 23. janvāris

Italeri_Timber trailer_part.1-unbox

 Lai iepriekš aprakstītais Peterbilt smagais nebūtu vientuļš, tad nopirku tam koku vedēja piekabi. Negribējās parastu fūres "kastes" izskatu, tāpēc šoreiz tāda izvēle. Ražotājs arī ir Italeri, tāpēc jācer, ka kopā viss labi saderēs. Konkrētais modelis ražošanā kopš 2011.gada. Ražotājs raksta, ka šādas piekabes ir ļoti populāras Eiropā.

Kad kasti saņēmu, tikai tad sāku iedziļināties un pamanīju, cik tā piekabe būs liela - 56cm. Ja vēl pieliks klāt smago, kurš ir virs 35cm, tad kopā viss sastāvs varētu aizņemt aptuveni 70-75cm... Ā, kur mēs tādu mājās noliksim? :)




Kaste izskatās tāda nedaudz cietusi un arī dažās detaļas ir atdalījušās no rāmīšiem, jācer, ka viss būs ok. Instrukcija identiska iepriekšējai:








Uzlīmes:

Ražotājs uz kastes norādījis, ka koki (baļķi) nav iekļauti komplektācijā (laikam speciāli priekš AVS :D), bet iedevis līdzi šņori, ar ko kravu nostiprināt (tā pēc instrukcijas izskatās):

Detaļas no sudrabotas plastmasas, kas atgādina metālu vai alumīniju:





Melnas plastmasas detaļas priekš piekares un rāmja:


Riepas identiskas kā Peterbilt vilcējam:

Nu kad pabeigšu Tamiya ražoto Type 10 tanku, tad jāķeras klāt pie Peterbilt vilcēja un šīs piekabes. Darba solās būt daudz :)








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Lezi_Blocks-Louvre

 Pagājušā gadā biju nopircis šādu tjipa Lego analogu micro bloku modeli. Lego šāds modelis vispār nav, ķīnieši paši izstrādājuši. Ražotājs n...