Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 2. janvāris

Dragon-M6 heavy tank_part.1-unbox

 Vēl nav sanācis pieķerties pie rozā bruņu mašīnas, bet iepazīstināšu ar projektu, kas būs pēc tam. Dragon ražotais M6 smagais amerikāņu tanks. Modelis ir no 2015.gada.

Šo modeli es izvēlējos, jo kad kādreiz spēlēju spēli "World of tanks", tad 6 līmenī M6 bija mans mīļākais smagais tanks. Man vispār patīk labāk spēlēt ar smagajiem, jo tur jūt, kad trāpa :) Tā jau protams kā mīnus ir, ka viņš ir lēns. 

Tāpēc nolēmu, ka jāsameklē M6 tanks un atradu, ka pieejams ir Dragon modelis.

Ja par pašu tanku, tad tas var teikt ir pirmais ASV smagais tanks. 40tajā gadā uzsāka darbu pie smagā tanka izstrādes un 1942.gadā tika uzražoti pirmie modeļi. Sākumā bija plānots, ka uzražos 5000 tankus, bet tad izmainījās domas un nolēma uzražot tikai 100gab. Pēc tam vēl vidējais tanks Sherman sevi pierādīja, ka labu "price-performance" produktu un vispār šo programmu atcēla. Ja var ticēt info internetā, tad kopā tika uzražoti 40gab tanki un neviens nepiedalījās otrā pasaules karā. 

Tanks sanāca 8.43m garš, 3.12m plats un 3m augsts. Svars 57.4 tonnas un apkalpe sastāvēja no 6 cilvēkiem (komandieris, tēmētājs jeb šāvējs, vadītājs ar asistentu un lādētājs ar asistentu). Pamata lielgabals bija 76mm, otrs bija 37mm un divi ložmetēji.


Instrukcija:





Ķēdes diemžēl atkal ir gumijas, bet cerēsim, ka nejuks ārā :)

Nu un visas pārējās detaļas:









Kā redzams, detaļas ir kvalitatīvas, bet virsma izskatās pārāk līdzena un gluda. Neizskatās pēc apstrādāta metāla. Vēl ir uzlīmes un trose:







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...