Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2024. gada 11. februāris

Takom-VK100.01_Mammut_part.2

 Būvējam:


Piekarē riteņu ir daudz, jo ķēdes ir platas un stiprinās pa diviem gab paralēli gan pie vannas, gan pie ārējā vairoga.


Kā jau man ierasti, bija problēma ar ķēdēm :) Šoreiz problēma bija tāda, ka ķēdes ir ļoti iestieptas un maucot iekšā šo savienojošo stienīti, viņš plēš stiprinājuma vietas. Ja pastiepj ķēdi vairāk, lai šeit nebūtu tāds spiediens, tad viņa mierīgi ieplīst kādā citā posmā. Nomocījos, bet kaut kā pieliku.

Taisām tālāk un ar restēm es pieļāvu vienu neuzmanības kļūdu. Pēc instrukcijas viena reste izrādās bija jāliek no tanka iekšpuses. Parasti tā nav, visas liekas virsū...


Vēl tikai tornis:


Gatavs:



Nu un tas, kurš man prasīja, ka ļoti vajag krāsot tanku, pēc tam, kad iedevu, ka ir jākrāso, tad sāka slinkot. Šādi nokrāsoja un pateica, ka ir gatavs :)

Secinājumi. Kopumā maz detaļu, bet nav viegls tanks, jo piekari un ķēdes ir sarežģīti uzlikt. Bet pārējais ir viegli. Detalizācija švaka, tādēļ šovar samontēt ātri un tik pat ātri aizmirst par šī tanka eksistenci. Ja var dabūt pa lēto, tad var ņemt, bet citādi ir foršāki komplekti.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...