Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2024. gada 11. februāris

Meng-Toon_Panther

 Ja kāds atceras, kādus gadus atpakaļ mums ar dēlu jau bija Meng Toon sērijas tanki. Ja nekļūdos, tad viens bija KVS2, otrs Sherman. Dēls man tagad prasa, ka gribot vēl kādu tādu tanku, jo tas ir saliekams bez līmes un viņam būšot vieglāk. OK, meklējam. Diemžēl Latvijas interneta veikali piedāvā par ļoti lielu naudu. Lietuviešu veikalā tie ir izpirkti. Atradām, ka tādi ir vienīgi poļu modeļu veikalā par sakarīgu naudu un pieliekot vēl šo to klāt, arī piegāde sanāca tikai 6EUR.

Tagad viņiem ir parādījušies arī tanki šādās neraksturīgās krāsās, ar kaut kādiem muļtiku varoņiem. Dēls izvēlējās šādu Panther tanku. Tad nu ieskats kastes saturā:











Nu un pa dažām stundām dēls tanku salika. Es jau viņam teicu, ka vajag akurātāk, apvīlēt griezumu vietas, bet jaunatnei nav laika :) Bija dažas smalkās detaļas, ko viņš nespēja pielikt, tās tad es piemontēju. Jo tanks turas kopā uz berzes pamata (bez līmes) un tiešām grūti ielikt vietās.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...