Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2023. gada 10. decembris

R.Ladlems-Aģents brīdina

 Šoreiz 2005.gadā sarakstīta grāmata, kura latviski izdota 2006.gadā. Roberta Ladlema romāns "Aģents brīdina" (Robert Ludlum-The ambler warning).

Grāmata sākas ar to, ka apraksta cilvēku slepenā psihiatriskā slimnīcā. Tas ir bijušais aģents, kurš tur ir ieslodzīts, lai neizpaustu to, ko viņš zina. Bet, kāda iejūtīga medicīnas māsa palīdz viņam izbēgt un aģents cenšas noskaidrot savu pagātni, saprast, kas viņš ir un kas viņu ir ieslodzījis slimnīcā. Paralēli valdības specdienesti atkal grib viņu atrast un ieslodzīt. Un vienā specdienestā ir konkrēts ciparu cilvēks (kurš sevi sauc par grāmatvedi), kurš no dažādām informācijām, ziņojumiem utt, spēj atrast vājo vietu un atrast kas nepas kopā. Viņš atrod bijušo aģentu un beigās pat viņam palīdz novērst plānoto slepkavību, kas ierosinātu trešo pasaules karu.

Grāmatas atrisinājums ir pilnīgi negaidīts. Man bija aizdomas, kuri ir galvenie vainīgie, bet vēl vienu svarīgu personu, kas ar viņiem sadarbojās, es nespēju identificēt. Romāns interesants, bet daudzas lietas tomēr ļoti fantastiski aprakstītas. Nu nevar cilvēks no tiešiem šāvieniem paspēt izvairīties. Bet citādi var kavēt laiku ar šo grāmatu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...