Lapas

Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2023. gada 25. decembris

D.Elliss_Tiesības dzīvot

 Vēl viens pavecs romāns no bēniņiem - Deivids Elliss - Tiesības dzīvot (David Ellis-Jury of one).

Romāns sarakstīts 2004.gadā un latviski izdots 2007.gadā. Tas ir par advokāti, kura parasti aizstāv dažādus nepilngadīgos, tā teikt sabiedriskie darbi. Šoreiz viņai ir jāaizstāv jauneklis, kurš ir nogalinājis policistu. Visu sarežģī tas, ka jauneklis ir saistīts ar narkotikām un viņš ir strādājis FIB labā, bet to nedrīkst izpaust. Un tālāk romānā atklājas, ka ir iesaistīts vēl viens jauns cilvēks un pie tam viens no šiem jauniešiem ir viņas bērns, kuru viņa kā nepilngadīga, izvarota meitene savulaik ir atdevusi adoptācijai.

Nu baigi samudžināti. Bet neskatoties ne uz ko, tomēr beigu beigās izdodas pierādīt, ka viens no jauniešiem policistu ir nošāvis aizstāvoties, jo policists ir gribējis viņu nogalināt. Vairāk pateikt nedrīkst, jo tad vispār viss būs skaidrs un interese lasīt nebūs. Bet, šis man nebija ļoti mīļš romāns - sākumā pat baigi vajadzēja sevi piespiest to lasīt.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...