Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2023. gada 3. decembris

Lamborghini_Sian

Aliexpress nopirku pamēģināt, kādi tad ir Lego Technic analogi modelīši, kurus ķīnieši būvē pilnīgi pa savam. Tas ir, taisa mzāka mēroga, šajā gadījumā 1:14 un vēl paši pārtaisa dažādus mezglus, kaut ko optimizējot, pieliekot elektromotorus utt. Es paņēmu bez motoriem, jo neinteresē auto kā RC mašīna, bet vienkārši gribējās izpētīt un izbaidīt taisīšanas procesu.

Kā jau parasti viss atnāk sabērts maisā, bez karona kastes. Izpakoju:




Instrukcija šoreiz ir diezgan laba, ja salīdzina ar pirms tam likto Porsche - varēju pat pēc tās taisīt :)

Tālāk bildes no montāžas procesa:



Ir pat stūres mehānisms, kā Lego, bet viņš nav savienots ar stūri :( Tā kā ķīniešiem ir elektroversija, tad tas noteikti ir tam pakārtots. Žēl, ka bez elektro, nav nedaudz savādāka uzbūve, lai stūre būtu pievienota.










Hmm, vēl jocīgi, ka uzlīmes ir parādītas tikai pēc tam, kad modelis ir gatavs, tad dažas ir grūti uzlīmēt.

Nu un tāds tas izskatās:





Nu un salīdzinājumā ar lielo brāli Porsche - ir ievērojama atšķirība izmēros:



Ko es varu teikt - nerekomendēju. Ja gribat foršāku Lambo, tad ņemiet Lego, kurš maksā ap 350-450 EUR. Ja tomēr gribat vienkārši kaut ko pastellēt un uz izskatu un kvalitāti neiespringstat, tad varat paņemt šo par aptuveni 25 EUR. Ir pamatīga atšķirība izmaksās, bet arī izskatās un izmērā ir atšķirība :)






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...