Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 9. oktobris

E.Volless-Sarkanais riņķis

 Turpinām lasīt grāmatas no bēņiņiem, šoreiz kārta E.Vollesa grāmatai - Sarkanais riņķis.

Grāmata izdota 1999.gadā. Par ko tā ir? Nu tipiski Vollesam - ir mega kruts noziedzinieks, kuru neviens nevar noķert un kurš šantažē to laiku biezos (uzņēmējus). Policija saņem pārmetumus un vadošo izmeklētāju grib atlaist par to, ka nespēj neko izdarīt. Tāpat ir iesaistīts arī viens privātdetektīvs, kurš ir iemantojis slavu ar savām superspējām. 

Tālāk jau neko vairs nedrīkstētu teikt, citādi viss sižets būs izstāstīts. Bet, zinot, ka Jūs visdrīzāk šo grāmatu nekur nemeklēsiet un nelasīsiet, tad īsumā pateikšu (gadījumā, ja plānojat grāmatu lasīt, tad tālāk manu aprakstu nelasiet :) ). Vēl romānā parādās jauna dāma, kura it kā ir zagle, iepinas visādās zādzībās Bet izrādās, ka viņa ir šī policista meita, kura palīdz izmeklēšanā. Un, kā pašās beigās izrādās, tad galvenais ļaundaris ir šis superspējīgais detektīvs. Nu tāds romāniņš. Senāk jaunībā likās kruti lasīt Vollesa romānus, bet tagad neliekas nekas sevišķs.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...