Lapas

Meklēt šajā emuārā

ceturtdiena, 2022. gada 20. oktobris

Academy-Pz.Kpfw.35(t)_part.2

 Sākam darbu:

Man kaut kā gāja grūti ar šo tanku. Jau pašā sākumā līmējot kopā korpusu sanāca problēmas. Saliec smuki kopā, sasmērē ar līmi, brīdi pieturi un mēģini likt nākamo detaļu klāt, kamēr pirmā nav līdz galam nokaltusi un nepieciešamības gadījumā var nedaudz palocīt. Bet, šeit nav tā kā ar visiem citiem tankiem... skaties pēc brīža kaut kur ir izmetusies šķirba, kaut kur ir panācis līmējums vaļā. Kādēļ? Kaut kāda savādāka sastāva plastmasa? Un tā vairākas reizes. Beigās jau nolēmu kārtīgi turēt kopā, kamēr detaļa piekalst. Bet, atkal problēma - kamēr turi, neko nevar manīt un redzēt. Kad gribi atlaist vaļā, tad sajūti, ka līme pa šķirbiņu ir izsūkusies ārā un pirksts ir pielipis. Pirkstu dabūt nost nav problēmas, bet paliek neglītas plastmasas detaļas virsma :( Kādēļ tā?

Taisu riteņus:


Piekare un tās nostiprināšana pie tanka:


Ar piekares pilīmēšanu arī bija līdzīgi. Lai piekare būtu taisna, tad visu ir diezgan ātri jālīmē un pēc tam visi riteņi kopā pret virsmu jāizlīdzina (ja to neizdara, tad beigās var izrādīties, ka tankam kāds stūris ir gaisā). Bet, šeit tāpat kā ar korpusu - detaļām it kā būtu sen jau jāturas stabili klāt, bet pēc brīža ievēro, ka ir atnākusi nost - veidojas neliela neglīta šķirba. Tālāk pēc plāna ķēdes un liekam virsū:



Šim tanka ļoti daudz kannas jāsataisa, pie tam, divas pat paliek rezervē. Vēl šo to uzaudzējam uz korpusa:


Sākam darbu pie torņa:


Tanks gatavs (nav krāsots un vēl dažās bildēs redzams, ka līme žūst):




Tā kā es neesmu apmierināts ar to, kā šis tanks izskatās, tad es netērēšu krāsu krāsošanai. Lai ir tā kā ir, bērns paspēlējas, pēc kāda laika kaut ko nolauž un tanku norakstīsim :)

Kaut gan mana pieredze ar pirmo Academy modeli nav pozitīva, tas nenozīmē, ka nekad nepamēģināšu vēl kādu modeli no šīs kompānijas. Visādi citādi, detaļas bija diezgan precīzas, tikai man kaut kā pats plastmasas sastāvs nepatika.







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...