Lapas

Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2022. gada 22. augusts

Das Werk-Borgward_Wanze_part.2

 Šis modelītis tiešām ir maziņš - dažas stundas un salīmēts. Protams, nevaru teikt, ka ļoti viegls, jo detaļas, īpaši ķēdes ir ļoti smalkas un grūti tādas salīmēt, bet citādi var pa dažām stundām salīmēt + pēc tam ilgāks laiks krāsošanai.

Sāku ar vadītāja krēslu:


Pēc tam jāpieliek borti, atsevišķi jāsagatavo augša un jāsalīmē kopā:



Vadītāja būris jeb aizsargs un te jau gandrīz gatavs, ar piekares elementiem:



Mocības ar šīm ķēdēm:


Komplektā vēl bija paredzēts uztaisīt šādas divas kastes ar raķetēm, bet kur tās reāli jāpieliek, nebija parādīts. Es uzliku uz tiem aizsargiem (virs ķēdēm), kur dažreiz tankiem dažādas kastes, instrumenti utt glabājas. Un tālāk salīdzinājumam ar citu 1:35 modeli - šis ir reāli mazs:



No sākuma bija doma, ka es viņu atdošu dēlam krāsot, bet dēls negribēja. Tad nu uzlaidu melno grunti, pēc tam domāju, ka būs man vienkārši zaļā krāsā, tikai bez krievu uzrakstiem (paraugā bija modelis, ko krievi kara laikā bija kā trofeju ieguvuši). Nokrāsoju, bet man nepatika plikais zaļais izskats uz šo mērogu. Nolēmu, ka nedaudz kā maskēšanās plankumus, uzlikšu ar dzelteno krāsu (kura kaut kā ļoti slikti klājās virsū uz zaļo - reāli 3 slāņi, bet izskatās nu tā. Iespējams, ka tāpēc, ka dažādu ražotāju krāsas?). 

Tāds nu viņš ir, galvenais, ka puikam patīk:



Komplekts ir ok, tikai ņemto vērā mazo izmēru un detaļu skaitu, gribētos lētāku cenu. Un vēl iebildums par riteņiem - tiem nav tādas fiksējošas savienojumu vietas, kaut kā pašam jāmokās un kaut cik precīzi no divām detaļām kopā jāsalīmē.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...