Lapas

Meklēt šajā emuārā

ceturtdiena, 2022. gada 18. augusts

A.Maiklīdess-Klusējošā paciente

 Jāizlasa arī kaut kas salīdzinoši svaigs - A.Maiklīdesa (Alex Michaelides) romāns Klusējošā paciente (The silent patient). Grāmata sarakstīta 2019.g. un kā es saprotu, izdota 2020.g. Šo man ieteica izlasīt grāmatnīcas darbiniece, jo tagad ir iznākusi jaunā autora grāmata "Jaunavas" un viņa brīnījās, kā tad es tik interesantu grāmatu esmu palaidis garām un ieteica izlasīt :)

Grāmatu var teikt izlasīju pusotrā dienā, jo ļoti ātri un viegli lasās. Ja Jums patīk baigi asi sižeti, šaušanas, daudz kautiņu, slepkavības, tad šī grāmata nebūs pa tēmu. Jo šeit vairāk ir psiholoģija un ir tā ļoti noslēpumaini vai kā lai savādāk pasaka - sarakstīts tā, ka tikai pašās beigās saproti, kas īsti ir noticis un kurš tur īsti ir iesaistīts. Jā, ir viena slepkavība un vainīgā it kā ir ieslodzīta psihiatriskajā slimnīcā. Un viss tālāk ap viņu arī grozās + tiek pētīta bērnība un notikumi līdz slepkavībai. Un tikai izejot visam tam cauri, saproti, kurš vainīgs. Bet interesanti, vai par to, ka cilvēku novedot tik tālu, kad Tu viņam atklāj otra nodevību + reāli padod ieroci priekš slepkavības, var sodīt? konkrētajā gadījumā jau noteikti būs sods par vienu citu slepkavības mēģinājumu, bet vai par šo arī kaut ko piemestu klāt, vai tomēr vainīgs ir tas, kurš nospieda gaili?


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...