Lapas

Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2021. gada 2. novembris

Tamiya-Tiger I-part.2-built

Aptuveni 2 dienas un tanks ir gatavs. Jā, kā jau citi saka, Tamiya, tā ir kvalitāte un bauda līmēt. Protams, šim tankam, kā jau vecam modelim, ir salīdzinoši maz detaļas un mazāka detalizācija, bet tāpēc jau arī tik īsā mirklī to var dabūt gatavu. Tālāk lai runā dažas bildes no būvniecības procesa:







Vakar pēcpusdienā jau tiku līdz krāsošanai. Diemžēl, man nebija oriģinālā vācu pelēkā krāsa, tāpēc mēģināju ar dažādiem pelēkiem toņiem, kas man bija (no pamācības jau arī grūti saprast, kādu tieši toni vajadzētu iegūt). Sākumā uzkrāsoju vienu kārtu ar pelēko krāsu - sanāca ļoti gaiši un nolēmu, ka tas neder. Tad mēģināju riteņus krāsot ar pelēkzilu krāsu - tā atkal sanāca pārāk zila. Tādēļ beigās tanku pārkrāsoju ar vienu kārtu tumši pelēku un tagad man izskatās kaut cik līdzīgs vajadzīgajam tonim (pie tam, speciāli nekrāsoju ļoti akurāti, lai paliek dažas svītras ar gaiši pelēko, lai tanks neizskatās, kā no rūpnīcas). Riteņus gan atstāju pelēkzilajā tonī, vēlāk vēl padomāšu, varbūt arī tiem uzkrāsot tumši pelēko vai ar kādu citu toni tos vairāk "nosmērēt un novecināt":





Secinājumi: Patīkami, ātri saliekams tanks. Protams, instrukcija ir melnbalta un dažās vietās rodas jautājumi a kā tad pareizi to detaļu būtu pielikt. Bet beigu beigās viss ir salikts. Un pie tam ļoti patīk, ka detaļas labi sader kopā, bez papildus slīpēšanas un spaktelēšanas. Nākotnē protams jāskatās kāds modernāks Tamiya produkts, jo šis ir sākts ražot 1987.g. un 1997.g. pieliktas papildus dažas detaļas, un vēsture lien ārā pa visām spraugām :)



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...