Lapas

Meklēt šajā emuārā

trešdiena, 2021. gada 10. novembris

MiniArt-U.S.Army G7107-part.3

 Turpinām būvniecību - pieliekam riteņu arkas. It kā smuki pieguļ, bet apakšējie kronšteini nedaudz par zemu sanāk. Tas laikam tāpēc, ka detaļas tik sīkas un savienojuma vietas pieļauj dažādos leņķos pielikt... Nedaudz paliecot, izdevās visu sakārtot:

Sapārotie aizmugurējie ripuļi:

No šīs te detaļas jāuzloka radiatora reste. Teikšu godīgi, man tas labi neizdodas. Pirmkārt, materiāls ir ļoti elastīgs - kaut vai apliecot ap formu izskatās ok, bet tikko palaiž vaļā, tā atkal pēc restes nemaz neizskatās. Un savienojumi arī ir tik trausli, ka pirmo resti es ātri vien salauzu, labi, ka bija vēl viena, no kuras kaut kas līdzīgs izdevās:


No šīm 3 daļām kastei jāpieliek it kā aizšaujamais ar "kūteni"... vēl viens čakars :)

Salipināju mucas:

Sataisīju kravas kasti ar dubļu aizsargiem):

Izskatās gandrīz gatavs:


Vēl bija krāsošanas darbi. Tā kā šoreiz izvēlējos visu sataisīt un tikai tad krāsot, tad krāsoju ar roku. Tāds nu modelītis sanāca:




Ko es varu teikti par šo modeli. Miniart tiešām taisa ļoti daudz detaļas un pie tam saguļ kvalitatīvi. Vienīgi par tām pašām mazākajām ir šaubas - vai tiešām tik daudz vajag? Jo pirmkārt, grūti precīzi pielikt, otrkārt tās mēdz arī pazust vai salūzt. Vispār likās, ka smalkajām detaļām plastmasa ļoti trausla. It kā prātīgi griezu ārā, bet dažas vienkārši pārlūza. Nemācēšu komentēt, vai tā ir visiem Miniart komplektiem problēma, vai tieši šim. Var jau būt, ka arī citiem ražotājiem pie šādiem izmēriem detaļas paliek ļoti trauslas.

Bet visā visumā laiks pavadīts interesanti un arī modelis sanācis simpātisks.









Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...