Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2021. gada 27. novembris

Revell-Panzerhaubitze 2000-part.2

 Būvniecība sākas ar piekares montāžu:


Tālak salīmēju riteņus un nokrāsoju tos + arī artilērijas apakšu:


Ķēdes izskatījās ne visai, tāpēc, lai kaut cik slēptu defektus, krāsoju tās vairākos toņos, lai izskatās it kā būtu ar rūsu + netīras:

Pirmais lielais posms aiz muguras un apakša ir gatava:




Otrs lielais posms ir tornis ar lielgabalu:

Nu un viss ir gatavs. Šoreiz atrādīšu nenokrāsoto versiju, jo dēls grib krāsot - vienojāmies, ka viņš varēs krāsot kā tik vien nevēlas un pēc tam es salīmēšu uzlīmes. Bet, tā kā viņam ir tikai 6gadi, tad artilērija beigās arī varētu neizskatīties pēc īstas kaujas mašīnas :) Tāpēc šoreiz bez krāsojuma:



Kopsavilkums par šo modeli: Laikam ka jāsaka, ka kvalitāte atbilst cenai. Daudz maz precīzi viss likas kopā, izņemot divās vietās bija problēmas. Vēl, kad izgriež detaļas, tad tomēr var pamanīt daudz šuves, kuras īstos modelētājus, kuri cenšas uztaisīt ideālus modeļus, padarītu sirmus :) Tā kā, ja gribat salīdzinoši lētu modeli, bet neiespringstat uz gala rezultātu (galvenais gribas padarboties), tad mierīgi šo varat pirkt. Bet pārējiem tomēr nerekomendēju.







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...