Lapas

Meklēt šajā emuārā

ceturtdiena, 2021. gada 25. novembris

Tamiya-German 3ton cargo truck-part.1-unbox

 Iepazīstināšu Jūs ar nākamo ieplānoto objektu, kuru taisīšu pēc artilērijas - Tamiya ražotais German 3ton cargo truck. Modelis izlaists 2008.gadā un ir salīdzinoši vienkāršs -maz detaļas.

Tā kā pēc 1.pasaules kara Vācijai bija aizliegts ražot militāru tehniku, veidot armiju utt, tad vācieši ražoja it kā civilo tehniku, ko nepieciešamības gadījumā bija iespējams pārveidot un izmantot militārām vajadzībām. Konkrēto modeli izgudroja 1934.gadā un civilo versiju sāka ražot 1935.gadā. Šis skaitījās vidējas kravnesības auto (3tonnas) ar aizmugures piedziņu. Motori kā jau agrāk bija pierasts, bija salīdzinoši mazjaudīgi - 68 zirgi, kaut gan motoram bija 6 cilindri.

Auto pa ceļu varēja sasniegt 85km/h ātrumu, bet pa nosacītu bezceļu līdz 35km/h. Auto nebija īpaši ekonomiski tajos laikos, jo ar 82 litru bāku varēja nobraukt 230 līdz 320km.  Militāro versiju sāka ražot 1937.gadā un jau 1939.g. sāka izmantot kara darbībā. Kopā līdz 1944.g., kad sabiedrotie sabumboja rūpnīcu, saražoja vairāk kā 78 tūkst. auto. 



Instrukcija kā jau parasti vecajos komplektos ir pilnīgi melnbalta, bet viss ir saprotams:






Uzlīmes ir kvalitatīvas un pirmo reizi komplektā ir maskas auto logiem.

Nu un tālāk varat redzēt kādas ir detaļas un detalizācija. Pirms sāku stellēt, viss šķiet lieliski :)







Tāds nu salīdzinoši vienkāršs un lēts komplektiņš būs nākamais rindā uz salikšanu.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...