Lapas

Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2023. gada 20. novembris

Scorpions-DIY

Pēc zodiaka zīmēm dēls ir skorpions, tādēļ nolēmu viņam sagādāt pārsteigumu - nopirku saskrūvējamu metāla skorpionu. Nopirkt var vairākos saitos, bet es šoreiz iepirkos aliexpress.

Sūtījums atnāca šādā iepakojumā:



Instrukcija paliels palags, bet viss ir saprotams:


Vienā maisiņā bija dažādas skrūves un uzgriežņi, otrā paplāksņi un dažāda biezuma metāla trubiņas jeb arī jāsaka paplākšņi? Vēl bija šādi vienkārši instrumenti, ar kuriem arī visu saskrūvēju.



Vēl bija šādas kartona lapiņas. No sākuma domāju, kam gan tās ir domātas? Bet, kad paņēmu detaļas, sapratu, ka tās vienkārši norāda kura ir kura detaļa, jo citādi tur virsū nekādu apzīmējumu nav.

Nu un lielās metāla detaļas:





Tālāk bildes no montāžas procesa:









Tāds izskatās gatavs:



Secinājumi. Salikšana nav ļoti grūta, bet bija dažas vietas, kur nācās iespringt, lai kaut kā saskrūvētu. Vēl ir ļoti viegli kļūdīties. It kā saliec detaļas virknē, kā ir ar vienu skrūvi jāsaskrūvē, bet tad tomēr pagriez rokā savādāk, jo tā liekas ērtāk un pēc tam secini, ka kāda detaļa ir ielikta otrādi. Tad nu atkal jauc ārā un skrūvē pa jaunu. Saliku divos vakaros. Dēlam patīk, bet viņš to neutver kā dekoru vai interjera priekšmetu. Viņš to jau iesaista kaujās ar tankiem, lego cilvēkiem utt :) Un tad tomēr kaut kādas skrūves no kustināšanas skrūvējas vaļa. Kopumā nav slikti, bet gribētos zemāku cenu.

Vēl man padomā ir viens daudz nopietnāks projekts, kur būs vairāk par 2000 detaļām :) Par to kādreiz vēlāk, kad reāli to saņemšu un saskrūvēšu.










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...