Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2023. gada 5. novembris

Miniart-M3_LEE-part2

 Sākam būvēt:








Miniart izdomājuši savādāk kā konkurenti- no sākuma uzbūvē praktiski visu tanku un tikai tad ķeras pie piekares:


Ķēdes, tas ir pavisam cits stāsts - veltījums modelētājiem - mazohistiem :) Nu kur var izdomāt tik sarezģītu sistēmu. Katrs posms jāsaliek no 4 elementiem - ķēdes ārējā daļa, iekšējā un divi sānu ragi. 

Un to nevar tā vienkārši salikt un salīmēt, jo liekot uz galda, sānu malas krīt nost aiz smaguma. tad es izdomāju, ka to var darīt uz līmlentes, tad kaut cik turas kopā. Bet, atkal bija problēma, ka pēc tam plēšot nost no lentes, dažas vietas pārplīsa, kur laikam mazāk līmes bija. Čakars pamatīgs:

Tāds izskatās pirms krāsošanas:




Tā kā šoreiz es šos četrus tankus esmu nolēmis taisīt katru savādākā krāsā, tad prasīju sievai kā šo krāsosim. Sieva jokojoties teica, ka dzeltenu ar sarkanām pumpām. Labi, dzeltens būs, bet pumpas nebūs, jo es šoreiz taisu vienkrāsainus :)





Ja neskaita ķēdi un arī sarežģīto piekari, tad tanks kopumā salikās tīri neko. Sanāca pat labāk kā Takoms, kurš bija jāpiešpaktelē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...