Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2023. gada 25. novembris

3D.Metal_M1_Abrams_tank

Vienreiz jau biju aplauzies ar šādiem metāla 3D pužļiem. Biju nopircis kaut kādas baznīcas un pilis un izgāzos, kad bija jātaisa smaili tornīši no dažus mm lieliem metāla gabaliņiem. Nomocījos un atmetu ar roku. Tagad nejauši ieraudzīju, ka ir pieejami šādi 3D metal tanku modeļi un izskatījās, ka ir baigi vienkāršie. Tādēļ 3gab dažādus nopirku.

Pirmo mēģinu M1 Abrams tanku.


Instrukcija:

Detaļas izskatās, ka ir ļoti maz, bet nemaz nav tik vienkārši. Domāju, ka dažu stundu laikā uztaisīšu, bet beigās bija vajadzīgas vairāk stundu, nekā plānots :)

Nedaudz pie locīšanas palīdzēja šāda iekārta, bet kopumā uz mazajām detaļām ērtāk ir izmantot Tamiyas knaibles, kas ir domātas modelētājiem travļonkas locīšanai. Jo tanks ir maziņš ir citas pielocītās detaļas traucē šo instrumentu pielietot.


Tālāk dažas bildes no montāžas procesa:






Tāds izskatās gatavs:





Man neiznāca ideāli, jo īsti nesaprotu, kā dažus stiprinājumus var pielocīt, ja pretī jau ir kāda detaļa? Vēl tornis ne visai labi turas, jo viņam traucē tā aizmugurējā paaugstinātā detaļa. Bet kopumā interesanta padarbošanās sanāca.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...