Lapas

Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2023. gada 13. marts

S.Berijs-Aleksandrijas sargs

 Grāmata no lauku bēniņiem - Stīva Berija romāns "Aleksandrijas sargs" (Steve Berry-The Alexandria link).

Grāmata sarakstīta 2006.g. un latviski izdota 2007.g. Grāmata var teikt ir kaut kas līdzīgs DaVinči kodam. Ir kaut kāda slepena Aleksandrijas bibliotēka, kuru gadsimtiem ilgi uzmana sargi (lai bibliotēka nenonāktu atklātībā). Vēl viena slepena biedrība grib šo bibliotēku iegūt (precīzāk, nevis bibliotēku, bet konkrētus pierādījumus, ka Vecā derība ir sagrozīta). Viņiem ir mērķis sanaidot ēbrejus ar arābiem + iesaistīt kristiešus, jo tiks apgāzta bībele un tā rezultātā viņi plāno iegūt bagātības.

Lai iegūtu bibliotēku, viņi nolaupa bijušā aģenta dēlu un virza to uz mērķi - atrast bibliotēku. Tālāk sižets tiek pamatīgi samudžināts, jo iesaistās arī ASV valdība (kur viens otru grib nodot un cīnās par varu). Bet atrisinājumā vēl trakāk viss ir samudžināts... Man ne visai, jo viss likās pārāk daudz pārspīlēts un sižetā vajadzēja mazāk dažādus pagriezienus, kas brīžam šķita pat absurdi.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...