Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2023. gada 25. marts

Detektīvu pasaule-Nr.10

 Šoreiz vien veca grāmata, kuru pats biju pircis 90tajos par 1,5 latiņiem. Detektīvu pasaule Nr.10, kas ietver romānus vai stāstus no autora Kārtera Brauna:

1) Blondīne

2) Burvestību nams

3) Cietsirdīgā salome

4) Līķis nevar ilgāk gaidīt.

Rakstīts, ka grāmata izdota 1995.gadā Rīgā, bet aizmugurē var atrast, ka tā tomēr ir iespiesta S.Pēterburgā, Krievijā. Papīrs ir drausmīgas kvalitātes, tāpat iespiedums draņķīgs.

Runājot par pašu grāmatu, tad 90tajos man tā likā interesanta. Asi sižeti ,blondīnes utt. Tagad liekas pilnīgi garlaicīga. Gadi iet un domāšana mainās :) 

Sajūta, ka autors ir ieciklējies tikai uz seksu, sieviešu krūtīm un gurniem un nekas vairāk te nevienu neinteresē. Galvenais varonis gandrīz vienmēr jebkuru dāmiņu spēj dabūt gar zemi un vairāk domā par tām, nevis saviem tiešajiem "supermena" pienākumiem. Vistrākākais likās pēdējais stāsts, kur divi varoņi ar līķi vizinājās riņķī, jo nezināja kā atbrīvoties. Tad gribēja pludmalē, tur patraucēja. Tad veda uz līķa māju, bet tur arī patrāpījās atraitne, kas lika līķi aizvest pie viena cita cilvēka. Tas atkal lika vest citur. Nu sviests vārdu sakot.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...