Lapas

Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2023. gada 14. marts

D.Judina-Siers otrajai pelītei

 Turpinām ar vēl vienu Daces Judinas romānu "Siers otrajai pelītei"

Grāmata sarakstīta 2014.g. un izdota 2015.g. Tas ir nākamais turpinājums sērijā Izmeklē AE jeb Anna Elizabete.

Šoreiz ir stāsts par vairākām slepkavībām, kuras kaut kādā brīdī tiek sasaistītas kopā un Policija domā, ka ir parādījis maniaks. Nez kādu apsvērumu dēļ policijas šefs Mikam pasaka, ka, lai nevienam neko nestāsta, pārtrauc atvaļinājumu ārzemēs un aktīvi iesaistās izmeklēšanā. Tas atkal noved pie attiecību pasliktināšanās starp Miku un Annu un beigās Annas gultā nonāk viens cits viņas draugs. Nu tāda riktīga ziepju opera. Nesaprotu, divi pieauguši cilvēki nespēj normāli izrunāties un sakārtot savu dzīvi - vai nu esat kopā, vai tomēr vienreiz par visām reizēm nē... bet te velk garumā un katrā romānā atkal kaut ko var pamainīt un ir par ko rakstīt :)

Arī scenārijs nu tāds. Sīki nestāstīšu, bet kā ne visai augumā padevies cilvēks spēj veikt vairākas slepkavības - pieveikt stiprākus par sevi cilvēkus. Un pie tam, slepkavības tiek veiktas kā konkrēta atriebība, bet tai pat laikā vainīgais atstāj pēdas par sevi... es domāju, ja cilvēks ir ar aprēķinu, slepkavo atriebības vārdā, viņš šādas pēdas neatstātu. 

Tādēļ romānu nevērtēju kā izdevušos. Var palasīt, ja patīk ziepju operas jeb daudz ko par jūtām palasīt, bet citādi sižets pašvaks. Tās protams ir tikai manas domas, jo zinu, ka Judinai ir daudz fanu :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...