Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2023. gada 12. februāris

Tamiya-Somua_S35-part.2

 Sākam būvēt:



Riteņi un piekrare diezgan vienkārši un skaisti:



Diezgan lielas problēmas bija ar ķēdēm. Pirmkārt, tikko bišķi ne tā paloka, vai pieliek lielāku spēku, tā jūk ārā. Otrkārt, man vajadzēja ielikt papildus posmus. Treškārt, kad uzlika tankam, tās visu laiku atkal krita nost - beigās pie riteņiem dabūju pielīmēt klāt:



Taisām korpusa augšu:




Ķēdes labi izskatās un labi, ka ražotājs nav centies ietaupīt uz tām:

Stobrs:

Un tā izskatās salīmētā veidā:



Tālāk trīs dienas pa krāsai un pa slānītim vien ar roku krāsoju. Kā jau agrāk teicu, tad ziemas sezonā dzīvoklī smirdināties ar aerogrāfu negribas, tāpēc viss ar roku. Un tas paņem laiku + nesanāk tik akurāti. Tā jau liekas, ka rokas netrīc, bet, kad kaut kā ir jātur tanks + ar roku ir jāuzvelk līnijas uz tanka, tad tomēr kaut kādas brīvkustības sanāk. Tāpēc negaidiet, ka līnijas būs taisnas :) Variants vēl būtu, ja grib pilnīgi taisnas līnijas, krāsot pa krāsai un līmēt virsū krāsotāju lentes. Bet, man nešķiet, ka tankiem kāds reāli iespringa un centās taisni nokrāsot - tāpat, ar otu gan jau ka krāsoja (it sevišķi kaujas laukā). 





Par tanku - kā jau Tamiya, viss saliekas ideļai. Tikai tās ķēdes ir problēma. Bet, cik es līdz šim ar šīm vienkāršajām klik sistēmas ķēdēm esmu saskāries, tad visas krīt nost un ne visai labi turas. Citādi interesants tanks, it sevišķi šis savdabīgais krāsojums :)








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...