Lapas

Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2023. gada 21. februāris

D.Judina-Tase melnas kafijas

 Iepriekš jau bija viena grāmata no šīs autores, bet tagad atradu pašu pirmo grāmatu no sērijas Izmeklē Anna Elizabete. Tātad 2011.g. izdots Daces Judinas romāns "Tase melnas kafijas".

Šeit arī sākas stāsts par to, ka Anna atgūst senču mājas un notiek pirmo slepkavību izmeklēšana. Šajā romānā iepazīstamies ar praktiski visiem galvenajiem varoņiem, kuri turpmākajās grāmatās bieži tusēs mājās "Pūces".

Viegla lasāmviela. Kaut kas līdzīgs Miss Mārplai. Ja tas Jums patīk un patīk latviskie varoņu vārdi un uzvārdi, tad tik uz priekšu!

Bet runājot par manām emocijām, tad jo vairāk dzīvo, jo vairāk kaut ko piefiksē. Piefiksē, kā mainās kaut vai ēšanas paradumi - kas garšo un kas nē. Tāpat arī ar grāmatām. Ja nekļūdos, tad pats šo grāmatu 2011.g. pirku un tad likās interesanta. Tagad, kaut kā vairs tā neuzrunā - var palasīt, bet tagad liekas, ka to vairs nepirktu. Viss plūst un mainās. Mainoties vecumam mainās gan gaume uz grāmatām, gan mūziku, gan ēšānu un uz daudz ko citu. Tas nenozīmē, ka gaume mainās pilnīgi uz visu un par 100% :) Bet kaut nedaudz - mainās.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...