Lapas

Meklēt šajā emuārā

ceturtdiena, 2023. gada 16. februāris

R.Khuri-Tempļa ordeņa sargs

 2005.gadā sarakstīta un 2006.g. latviski izdotā grāmata: Reimonds Khuri-Tempļa ordeņa sargs (Raymond Khoury-The last templar).

Grāmata ir kārtējais centiens sasaistīt baznīcu ar seniem artefaktiem un mūsdienu noziegumiem. Notiek muzeja apzagšanu, kuru apzog jātnieki, kuri ģērbušies kā templieši. Noziegumu izmeklē FIB, iesaistās baznīcas pārstāvji, kuri cenšas senos noslēpumus noslēpt (likvidēt). Un protams, ka vajag arī kādu daiļā dzimuma pārstāvi - arheoloģe, kura pie tam patrāpās arī muzejā aplaupīšanas brīdī. Nu un tad tālāk notiek virkne slepkavību, neticamas izglābšanās un nedaudz arī mīlestības. Vienīgi, ka nedaudz pārdomāt dzīvi liek tas - kas notiktu, ja visiem ticīgajiem paziņotu, ka baznīca ir viena liela krāpšana un nav tāda Dieva dēla? Vai pasaule kļūtu labāka? Vai varbūt tieši otrādi sliktāka?

Var lasīt, bet manā vērtējumā nekas sevišķs. Ir vairākas līdzīgas grāmatas, kas pa līdzīgiem tematiem cenšas atkārtot Da Vinči koda panākumus :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...