Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2023. gada 7. janvāris

Revell-PT-160_part.2

 Viss darbs sākas ar korpusu. Sākumā jāieliek vidus stiprinājuma riba, tad saliek abas puses kopā. Pēc tam nez kāpēc ir tāds stulbs dalījums, ka priekšā neliels stūrītis jāieliek un aizmugurē lielāks gabals. Pie tam, tie nepieguļ perfekti, stulbums, ka ir tāds detaļu sadalījums.



Ja gribēšu krāsot, tad pirms tam būs jāšpaktelē. Tālāk ir iedots statīvs no 4 detaļām.

Pamazām no dažādām detaļām tiek taisītas kopā dažādas telpas un salīmētas ar klāju:



turpinās klāja aprīkošana:



Gandrīz jau pie pašām beigām ir jātaisa torpēdas:


Vēl uz klāja dažas detaļas un kuteris gatavs:



Kuģi nekrāsošu, jo pirmkārt, tas nav īpaši foršs modelis. Ir šķirbas starp detaļām, jāšpaktelē. Otrkārt, šobrīd ir tāds aukstums, ka nemaz negribas ar krāsām smirdināties dzīvoklī un pēc tam nevar izvēdināt :)

Man vēl ir kaut kādi nesalikti modeļi no Revell, bet laikam es turpmāk no šīs firmas izstrādājumiem centīšos izvairīties. Jo cik taisu, tik redzu, kāda ir kvalitāte. Nav baigi liela detalizācija un detaļas nav ideāli piedzītas. Tāpat, jocīgs kaut vai tas sadalījums kuģa korpusam. Un arī visas smalkās detaļas ir ar tik lieliem un daudzskaitlīgiem plastmasas turētājiem, kuri ir jānogriež un jānoslīpē. Un pie smalkajām detaļām tas ir nereāli. Man salūza viena detaļa torpēdai, tāpēc pārējās jau baidījos tik stipri tīrīt un tad tomēr paliek tādas nesmukas pēdas :( Salūza arī viens no zenītartilērijas stobriem.

Kā šonedēļ vienā video skatījos vairāku modeļu salīdzinājumu (tur bija par vācu tanku Leopard no kādiem 5 vai 6 ražotājiem). Viņš salīdzināja un slavēja vairākus modeļus un tad pieminēja, ka ir arī Revell. Bet tas viņam ir tikai tāpēc, ka zema cena un lai būtu ar ko salīdzināt :D







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...