Lapas

Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2021. gada 17. maijs

WLtoys K989

 Pēc pusotra mēneša gaidīšanas atnāca RC saimes papildinājums WLtoys K989. Ar dēlu biju vienojies, ka tas būs viņa autiņš :)

Pirkts: aliexpress Vienīgi pie šī pārdevēja ņemiet vērā, ka viņš sūtījumā norādīja pilnu summu - sanāca muitot un maksāt PVN ap 6 EUR.

Iepakojums ir ok, pie tam viss vēl bija iepakots tajā lielajā gaisa plēvē (ne īsti burbuļplēve, bet tāda ar garām lielām gaisa kabatām):


Pats auto + tāda ir pults:


Komplektā ir neliels manuālis, daži zobrati, lādētājs, akumulators un tas arī viss:

Auto bez virsbūves jeb kādas ir iekšās:


Salīdzinājumam dažas bildes kopā ar Mini Z:


Nedaudz ar dēlu pa istabu pabraukājām un kādi tad ir iespaidi:

+ Cena salīdzinot ar Mini Z ir ļoti patīkama - kādas 4 reizes zemāka :)

+ Kopā ar Mini Z nebrauca, bet pēc sajūtām liekas, ka šis pat varētu būt ātrāks;

- kvalitāte ir ievērojami sliktāka - virsbūve tāda ne visai labi nostrādāta, kratās, ļurkājas, ir pat nelielas atskabargas jeb neprecīzi nogriezti stūri, līmējums vietām neprecīzs;

- salīdzinoši ļoti skaļš;

- nav tik vienmērīgi vadāma gāze kā Mini Z;

- Pults ir vienkārši drausmīgi liels plastmasas klucis - to labāk pateiks bildes:


- līdzi pat nenāca neviens instruments... vai tiešām ļoti būtu sadārdzinājies komplekts, ja būtu pielikta riteņu atslēga? Labi, ka man bija ar ko riteņus atskrūvēt.

Laiks rādīs, kā auto dēlam kalpos. Bet, ko var gribēt par šādu cenu :) Ja maciņš neļauj, vai vienkārši vajag bērnam salīdzinoši lētu auto ar ko mācīties braukt, tad šis būs ideāls variants.

Vēlāk būs jāuztaisa salīdzinājumi abiem auto ar gumijas ripuļiem uz ielas un ar drifta riepām pa istabu. Tad kaut ko papildināšu savā blogā.







3 komentāri:

  1. Tā ir ļoti laba mašīna. Mans šīgada labākais pirkums. Pēc ilgiem trenniņiem man viņa pat labi drifto. Aizmugurē uzliku bloķi, priekšā biezu difu eļļu.

    AtbildētDzēst
  2. Šodien kādas 10min pamēģināju ar šo auto pa istabu pa apli ap figūrām padrifot... nu teikšu, ka grūti. Varbūt, ka to apgrūtina tas, ka vietas ir maz piekš tāda iesācēja, kā es, bet vai nu iet taisni un nedaudz pa ātri un ienesies iekšā sienā (mēbelēs) vai arī pa ātri ierauj iekšā figūrās. Tai pat laikā Mini Z ir nedaudz vieglāk vadāms līdzīgos apstākļos. Viņam ir vieglāk kontrolēt gāzīti, nav tik strauji tie rāvieni. Bet, dēlam patīk auto un tas ir galvenais :)

    AtbildētDzēst
  3. Nu jābrauc ar plastmasas riepām. Svarīgi ir nedot pilnu gāzi un iemācīties to vienmērīgi kontrolēt. Kā uzķer sānslīdi tā jācenšās nepiedodot gāzi vilkt to tālāk. Ja pārgāzē, tad sagriežas.

    AtbildētDzēst

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...