Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2021. gada 17. aprīlis

RC Cravleri TRX4, Element Enduro

 Šodien ar ģimeni izgājām pastaigā ar suni un ar mūsu kravleriem :) Ielieku dažas bildes no pastaigas un braucieniem:




Mani kaut kā nedaudz pievīla acumērs un nēsājoties pilnā ātrumā trāpīju kokā (kaut gan izskatījās, ka ies garām). Rezultātā salocīju bufera stiprinājumus (bet to ātri mājās salaboju):

Dēla autiņam noplīsa stūres servo. It kā motoriņš griežas. Kad paceļ priekšu gaisā, groza arī riteņus, bet pie slodzes tikai gaudo. Oriģinālam servo aprāva zobratus. Bija šāds no rūpnīcas:

Labi, ka bija ķīniešu servo, kuru biju domājis izmantot vinčai. Uzliku šo un viss strādā. Pagrieziena ātrums protams nav tāds kā oriģinālajam, troksnis arī ir lielāks, bet cerams, ka tie 30kg kalpos ilgāk par oriģinālajiem 13kg. Vispār dīvaini, ka pie tik maza nobraukuma noklājās :(

Tagad ir šāds:






2 komentāri:

  1. 13kg ir smieklīgi mazs. Drīzāk to vajadzēja ņemt vinčai kamēr bija pie dzīvības. Visi brauc ar tādiem ko tagad uzliki, vai pat 20kg. Arī pietiekoši.

    AtbildētDzēst
  2. Man jau liekas, ka vinčai slodze ir lielāka, nekā riteņus pagriezt. Tāpat arī zināms, ka ķīniesi vienmēr savus istrādājumus novērtē augstāk, nekāa ir realitātē, tāpēc tie 20kg vai tikai nebūtu ļoti tuvu normāla ražotāja 13-15kg.
    Parasti visi par traxxas izsakās slikti, bet izrādās, ka arī elment enduro ražotāji nav labāki...

    AtbildētDzēst

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...