Lapas

Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2021. gada 20. aprīlis

Mini-Z RC auto

 Šodien kurjers piegādāja paciņu:


No RC Mart veikala iegādājos tā saucamās "iepriekšējās" šasijas Mini Z Subaru modeli ar pilpiedziņu + metāla diskus un vēl divus komplektus ar gumijas riepām (jo standartā ir uzliktas drifta riepas, kuras ir tādas plastmasīgas un ļoti labi spolē/slīd). Ja godīgi RC Mart cena ir ļoti laba, kuru nedaudz pabojā kurjera izmaksas... un vēl vairāk sabojāja tas, ka kurjeru dienests mani nodeva gādīgajās VID rokās, lai apmaksāju muitas nodokli un PVN :D Beigās cena jau praktiski tāda pati, ka Europā, vienīgi neatradu nevienu ES veikalu, kur šo Subaru modeli varētu nopirkt, tādēļ arī sūtīju no RC Mart.

Kaste noformēta simpātiski, sniegta papildus info par to, kas iekšā + iespējām apgreidot:


Iekšā ir auto, pults, daži vienkārši instrumenti, daži zobrati un 20 konusi, ap kuriem tad var driftot :)

Pats auto visā savā krāšņumā:

Sākumā es pamēģināju ielikt 4AAA baterijas, kuras kaut kādu laiku jau ir lietotas pultīs. Piedarbinu un hmm... kas tā par tādu miegainu mušu, kura pamodusies no ziemas miega? Tā lēni kustās uz priekšu, nav runa ne par kādām baigām sānslīdēm... OK, ieliku jaunas baterijas un situācija kardināli izmainījās - spēj tik to auto novaldīt savā mazajā dzīvoklī :) Tagad tikai vēl jāgaida, kad piegādās lādējamās baterijas (RD veikalam piegādei vajag vairāk kā 2 nedēļas, bet tai pat laikā no RC Mart (Honkonga) auto man piegādāja 10 dienās - ir viela pārdomām?). Pēc tam jāsāk pierast pie braukšanas.

Beigās vēl pamēģināju uzlikt metāla diskus ar gumijas riepām. Diski nav kā oriģinālie, bet man liekas, ka izskatam ne vainas (priekšā ir metāla, aizmugurē oriģinālie plastmasas):

Ar gumijas riepām auto ir vēl ātrāks un nekādas sānslīdes :) Tad lai labi ripo!






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...